Rosenstein Robi – A vendéglátás és a kávé találkozása
A vendéglátás számomra nem csupán szakma, hanem életforma. Egy családi vendéglőben felnőve megtanultam, hogy egy étkezés nem csupán az ételekről és az italokról szól – az élményt az atmoszféra, a hangulat, a belőlünk áradó vendégszeretet teszi teljessé.
A tradíció és innováció számomra kéz a kézben jár. A Rosenstein Vendéglőben generációk óta őrizzük a hagyományokat, miközben folyamatosan keressük az új utakat, hogy a gasztronómia élményét még magasabb szintre emeljük. És mi az utolsó íz, amit magával visz egy vendég egy nálunk töltött étkezés után? A kávé.
A Rosenstein Vendéglőben az ételek és italok minősége a legfontosabb, ezért természetes volt, hogy a kávéra is ugyanolyan figyelmet fordítunk. Az évek során számos saját termékünk született, és büszke vagyok arra, hogy a Brostery kávék is ennek a szemléletnek a részei lettek.
Tamással egy csésze kávé mellett találkoztam az ő kávézójában. Egy barátom ajánlotta, hogy kóstoljam meg a kávéját, már az első alkalommal szóba elegyedtünk. Az évek során ez a közös szenvedély barátsággá formálódott, végül pedig partnerséggé vált. Így született meg a Brostery – egy hely, ahol tudással pörkölünk, és szeretettel kínálunk.