nicaragua

A farm tulajdonosa Armando Peralta Paguaga úr, aki 1972 óta vezeti a birtokot, amelyet édesapjától, Salvador Peralta Gutiérrez-től örökölt.

Az első ültetvényt saját kezűleg telepítette 1973-banBourbon fajtával. 1975-ben pedig megkezdte a felújítási programot a Nemzeti Fejlesztési Bank támogatásával, ekkor 10 manzana területre ültetett Caturra fajtát.

A farmot

a kiváló minőségű kávétermelés jellemzi, amely a gondos agronómiai kezelésnek, a szelektív szüretelésnek, a gondos válogatásnak és a precíz nedves feldolgozásnak köszönhető.

Ezt igazolják az elmúlt években elért sikerek is, hiszen négy alkalommal szerepeltek döntősként a Nicaragua Cup of Excellence versenyen.

feldolgozási folyamat

  1. Érett cseresznyék kiválogatása (optimális állapotban)
  2. Kézi szifonozás, amely során eltávolítják a száraz szemeket, hézagokat és idegen anyagokat

 

3. 16 órás pihentetés a cseresznyéknek fa rekeszekben, a nedves feldolgozóban

 

4. Átszállítás műanyag rekeszekben a száraz feldolgozóba (Peraltacoffees)

5. Szárítás napfényen, összesen 25–29 napig

Édes illatú kávénk

csokoládés alapját, mangó, narancs és érett vörös gyümölcsök árnyalati teszik teljessé.

Ft4,490Ft16,400
Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki